JULKINEN LIIKENNE JA PYSÄKÖINTI

Kaikkiin turnaushalleihin on helppo matkustaa julkisilla kulkuvälineillä ja turnausjärjestäjä suosittelee julkisten käyttämistä. HSL:n kulkuvälineet kuljettavat pelaajat eri puolilta kaupunkia lähes hallien oville asti.

Myllypuro ja Hakaniemi sijaitsevat metron varrella ja Ruskeasuolle taas vievät kaikki Mannerheimintietä kulkevat bussit.

Julkisen liikenteen liput rajattomalla kulkuoikeudella:

Turnaukseen osallistuvilla joukkueilla on mahdollisuus tilata pääkaupunkiseudun seutulippuja (AB-vyöhyke) turnausjärjestäjältä. Lipuilla on rajaton kulkuoikeus kaikilla julkisilla busseilla, raitiovaunuilla, junillla ja metroilla.

Majoittuvat joukkueet, jotka tilaavat julkisen liikenteen liput, sijoitetaan keskustan hotelleihin (Sokos Hotel Presidentti & Radisson Blu Seaside). Molemmat hotellit sijaitsevat lähellä metro-, bussi-, ratikka-, ja junapysäkkiä.

Turnausjärjestäjältä tilattavien lippujen hinta:


2 päivää

3 päivää

Lapsi (7-17v.)

X€

XX€

Aikuinen

XX€

XX€

Tilaukset tulee tehdä viimeistään 27.11.2019 mennessä.

Julkisen liikenteen reittiopas

Katso tarkat reitit ja aikataulut www.reittiopas.fi

Hallien osoitteet Reittioppaaseen:

  • Myllypuro: Alakiventie 2, 00920 Helsinki
  • Ruskeasuo: Nauvontie 3, 00280 Helsinki
  • Hakaniemi: Sörnäisten rantatie 6, 00530 Helsinki

Pysäköinti halleilla

Hallien läheisyydestä löytyy rajoitetusti pysäköintipaikkoja. Omalla autolla saapuvien on hyvä varata aikaa pysäköintipaikan etsimiseen.

Huomioittehan, että pysäköinti hallien omilla pysäköintialueilla on maksullista.

Ohjeet liikkumiseen (PDF)

Ohjeistus julkiseen liikenteeseen ja pysäköintiin-paketista löytyy tarkempia ohjeita halleille saapumiseen. Suuntaa-antavien pysäköintikarttojen lisäksi mukana on hallikohtainen sivu julkisilla saapumiseen sekä tiedoston lopussa taulukko yksityiskohtaisine ohjeineen.