JULKINEN LIIKENNE JA PYSÄKÖINTI

Kaikkiin turnaushalleihin on helppo matkustaa julkisilla kulkuvälineillä ja turnausjärjestäjä suosittelee julkisten käyttämistä. HSL:n kulkuvälineet kuljettavat pelaajat eri puolilta kaupunkia lähes hallien oville asti.

Myllypuro ja Hakaniemi sijaitsevat metron varrella ja Ruskeasuolle taas vievät kaikki Mannerheimintietä kulkevat bussit.

Liput rajoittamattomalla kulkuoikeudella

Majoittuvilla joukkueilla on mahdollisuus tilata pääkaupunkiseudun seutulippuja turnausjärjestäjältä. Lipuilla on rajaton kulkuoikeus kaikilla julkisilla busseilla, raitiovaunuilla, junillla ja metroilla.

Turnausjärjestäjältä tilattavien lippujen hinta:

  • 15 euroa / henkilö / 3 päivän lippu
  • 19 euroa / henkilö / 4 päivän lippu

Turnausjärjestäjän kautta majoituksen varanneet joukkueet voivat tilata lippuja ottamalla yhteyttä turnaustoimistoon osoitteessa floorball@arenacenter.fi.

Reittiopas

Katso tarkat reitit ja aikataulut www.reittiopas.fi.

Hallien osoitteet Reittioppaaseen:

  • Myllypuro: Alakiventie 2, 00920 Helsinki
  • Ruskeasuo: Nauvontie 3, 00280 Helsinki
  • Hakaniemi: Sörnäisten rantatie 6, 00530 Helsinki

Hallien läheisyydestä löytyy rajoitetusti pysäköintipaikkoja. Omalla autolla saapuvien on hyvä varata aikaa pysäköintipaikan etsimiseen.

Ohjeet liikkumiseen (PDF)

Ohjeistus julkiseen liikenteeseen ja pysäköintiin -paketista löytyy tarkempia ohjeita halleille saapumiseen. Suuntaa-antavien pysäköintikarttojen lisäksi mukana on hallikohtainen sivu julkisilla saapumiseen sekä tiedoston lopussa taulukko yksityiskohtaisine ohjeineen.