MAJOITUS

Majoituspaketit varataan ilmoittautumisen yhteydessä, Statbeat -palvelun kautta. Valitse haluamasi majoituspaketti ja muista merkitä mitä kulkuneuvoja käytätte.

Tarjoamme majoitusta laadukkaissa pääkaupunkiseudun hotelleissa. Majoitus järjestetään ensisijaisesti kolmen hengen huoneissa (huoneita on saatavilla rajoitettu määrä). Yhden ja kahden hengen huoneista maksetaan lisämaksu.

MAJOITUSHINNAT PÄIVITETTY

Lisämaksut:
1hh: xx€ / yö / huone
2hh: xx€ / yö / huone

Julkisia kulkuvälineitä käyttävät joukkueet pyritään sijoittamaan keskusta-alueen hotelleihin.

Cumulus Hakaniemi

cumulushakaniemi.jpg

Cumulus Hakaniemi on 152 huoneen kodikas kaupunkihotelli. Modernin hotellin palveluihin kuuluu lobby bar, aamiaisravintola, minigym sekä kaksi asiakassaunaa. Helsingin rautatieasemalta on vain kävelymatka hotellille. Hotelli sijaitsee aivan Hakaniemen Arena Centerin vieressä ja pääset nopeasti Myllypuron Arena Centeriin jopa alle puolessa tunnissa. Koe Hakaniemen torin ja kauppahallin uniikki tunnelma tai tee ostoksia keskustan kaupoissa. Hintaan kuuluu majoitus, aamiainen sekä iltasauna.

Cumulus Hakaniemi
Siltasaarenkatu 14
00530 Helsinki
Cumulus Hakaniemi

Cumulus Airport ja Rantasipi Airport Vantaa

cumulusairport1.jpg

rantasipi.jpg

Hotellit sijaitsevat vierekkäin Vantaalla lentokentän läheisyydessä. Hyvät unet, tasokas keittiö sekä nopea ja ystävällinen palvelu mahdollistavat, että matkasi sujuu mutkattomasti. Hotelleista löytyvät hyvät parkkitilat sekä linja-autoille että henkilöautoille. Aikataulun mukainen lentokenttäbussi kuljettaa sinut maksutta hotelliin sekä takaisin kentälle. Hintaan kuuluu majoitus, aamiainen sekä iltasauna.

Hotellit sijaitsevat aivan lähellä mm. kylpylä ja viihdekeskus Flamingoa sekä Jumbon ostoskeskusta. Hyvät julkiset yhteydet Helsingin keskustaan ja maksuton aikataulunmukainen lentokenttäkuljetus hotellin ja Helsinki-Vantaa lentokentän välillä tuovat lisää sujuvuutta asiakkaidemme viihtyvyyteen.

Cumulus Airport Rantasipi Airport
Robert Huberin tie 6 Robert Huberin tie 4
01510 Vantaa 01510 Vantaa
Cumulus Airport Rantasipi Airport

Cumulus Kaisaniemi

Cumulus_Kaisaniemi.jpg

Hotelli Cumulus Kaisaniemi sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin keskustassa Kaisaniemen metroaseman vieressä. Hotellille pääset vaikka kävellen Helsingin rautatieasemalta. Autolla tullessasi voit pysäköidä auton hotellin läheisille kaduille tai viedä auton Kluuvin parkkitaloon. Parkkitaloon pysäköidessäsi pysäköintimaksu kannattaa maksaa hotellin vastaanottoon.
Hotellissa on 123 tyylikästä uusittua huonetta, joissa on muistakin Cumulus-hotelleista tuttu, kattava varustelu. Huonevarusteluun kuuluu muun muassa TV, veloitukseton WiFi-yhteys ja mukava kolmen tyynyn Tyynymenu.

Cumulus Kaisaniemi
Kaisaniemenkatu 7
00100 Helsinki
Cumulus Kaisaniemi

Holiday Inn West Ruoholahti

holidayinnruoholahti.jpg

Helsingin sydämessä sijaitseva Holiday Inn Helsinki West- Ruoholahti on alle viiden minuutin kävelymatkan päässä Länsiväylän bussipysäkeistä ja Ruoholahden metroasemasta. Pääset kulkemaan kätevästi bussilla tai metrolla jokaiseen halliimme alle puolessa tunnissa. Holiday Inn Helsinki West- Ruoholahti tarjoaa asiakkailleen laadukkaan saunan ja kuntosalin. Nopea langaton ja langallinen Internet-yhteys on ilmainen yleisillä alueilla. Hotellissa asiakkaita palvelee myös ravintola ja baari/aulabaari. Majoitusliikkeestä löytyy maksullinen vieraspysäköinti (saatavilla rajoitetusti).

Holiday Inn Helsinki West Ruoholahti
Sulhasenkuja 3
00180 Helsinki
Holiday Inn Helsinki West Ruoholahti

Cumulus Kallio

Cumulus_Kallio.jpg

Cumulus-hotelli Kallio on kodikas ja rauhallinen hotelli lähellä Helsingin keskustaa ja Linnanmäkeä. Kallion viihtyisissä huoneissa on mm. veloitukseton WiFi-yhteys ja Cumulus Tyynymenu. Hotellissa on 121 huoneitta, joista voit valita mieleisesi huoneen eri huoneluokkien väliltä. Kaikissa huoneissa on taulu-TV ja radio, veloitukseton WiFi-yhteys, Tyynymenu sekä suurimmassa osassa huoneista tallelokero. Hotelli Kallio soveltuu myös isommille ryhmille ja perheille, sillä meillä on isompia perhehuoneita ja runsaasti lisävuoteita.

Cumulus Kallio
Läntinen Brahenkatu 2
00510 Helsinki
Cumulus Kallio

Scandic Grand Marina

Scandic-Grand-Marina.jpg

Tässä mukavassa, meren äärellä idyllisellä Katajanokalla sijaitsevassa hotellissa olet Kauppatorin ja Helsingin keskustan välittömässä läheisyydessä. Hotelli sijaitsee kauniissa 1900-luvun alun makasiinirakennuksessa ja siinä on reilun kokoiset huoneet, modernit kokoustilat ja mukava ravintola ja baari merinäköalalla.

Kesäaikaan asiakkaiden käytössä on myös suuri terassi. Hotellin omien kokoustilojen lisäksi hotellin yhteydessä oleva Marina Congress Center tarjoaa puitteet jopa 2500 hengen tapahtumille ja tilaisuuksille. Pysäköintitilaa on reilusti aivan hotellin ulkopuolella sekä sisäpysäköintihallissa. Hotellissa on langaton internetyhteys, kuntohuone ja sauna, sekä ympäri vuorokauden auki oleva myymälä.
Vastaanotosta voit lainata polkupyörän tai kävelysauvat.

Hotelli sijaitsee meren äärellä, idyllisellä Katajanokalla Uspenskin katedraalin, Helsinki SkyWheel maailmanpyörän ja Kauppatorin vieressä, aivan Helsingin keskustan tuntumassa. Hotelli on erinomainen lähtöpiste, kun haluat tutustua kaupungin nähtävyyksiin.

Scandic Grand Marina
Katajanokanlaituri 7
00160 Helsinki
Scandic Grand Marina